Skip to content
Neamț Știri locale

Neamț: Percheziţii ale DGA, inclusiv la sediul unei instituţii publice, într-un dosar privind infracţiuni silvice, de corupţie şi fals

Facebook

Poliţiştii de la DGA fac, joi, nouă percheziţii în judeţul Neamţ, inclusiv la sediul unei instituţii publice, într-un dosar vizând infracţiuni prevăzute de Codul Silvic, corupţie şi fals. Sunt vizate opt persoane, între care doi funcţionari publici, potrivit news.ro.

Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) a anunţat că, joi, poliţişti anticorupţie din cadrul DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Neamţ, cu sprijinul altor şapte servicii judeţene anticorupţie, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, pun în executare 9 mandate de percheziţie, dintre care unul la sediul unei instituţii publice, precum şi 8 mandate de aducere emise pe numele a doi suspecţi (funcţionari publici) şi alte şase persoane fără calitate specială.

În cauză se fac cercetări faţă de cei 8 suspecţi pentru săvârşirea unor infracţiuni prevăzute de Codul Silvic, infracţiuni de corupţie şi de fals.

Cercetările vor continua la sediul unităţii de parchet pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tuturor persoanelor implicate.

Suportul de specialitate în cauză este asigurat de Direcţia de Operaţiuni Speciale – Brigada de Operaţiuni Speciale Suceava.

La efectuarea percheziţiilor se beneficiază de sprijin din partea InspectoratuluiJudeţean de Jandarmi Neamţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *