Neamţ: Preşedintele filialei PNL, George Lazăr, şi-a depus candidatura pentru preşedinţia CJ

Sursă foto: Facebook
Sursă foto: Facebook

Preşedintele filialei PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr, şi-a depus, luni, la sediul Biroului Electoral Judeţean, candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

George Lazăr a fost însoţit de colegii din conducerea filialei, candidaţii pentru funcţia de consilier judeţean şi candidaţii pentru funcţia de primar din teritoriu.

„Le mulţumesc tuturor colegilor din PNL Neamţ care şi-au asumat să candideze în cele 83 localităţi. Acolo unde avem primari liberali, se vede acest lucru, se vede prosperitate, dezvoltare, se văd investiţii, fonduri guvernamentale şi europene. Aceste lucruri vor fi vizibile în toate localităţile unde colegii liberali vor câştiga funcţiile de primar”, a declarat George Lazăr.”

Liderul PNL Neamţ a subliniat faptul că judeţul a fost condus în ultimii 10 ani de PSD, perioadă în care au fost pierdute mai multe proiecte europene.

„În ultimii 10 ani, judeţul a fost condus de PSD, timp în care au fost ratate proiecte în valoare de peste 400 de milioane de euro, fie că vorbim de proiectul de apă şi canal în valoare de 311 milioane de euro, fie că vorbim de proiectele de modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă, de 80 de milioane de euro şi exemplele pot continua. A venit momentul să ieşim din sfera ghinionului şi neşansei în judeţul Neamţ. Avem nevoie de o administraţie adevărată care gândeşte pentru dezvoltare”, a menţionat preşedintele PNL Neamţ.

George Lazăr a adăugat că, dacă va fi ales preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, va dezvolta parteneriate cu municipiile Piatra-Neamţ şi Roman, dar şi alte localităţi din judeţ, pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere, sanitare şi de turism.

„Avem parteneriate între CJ Neamţ si Primăria Piatra-Neamţ pentru modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă şi construirea unui spital judeţean nou. Avem proiectele autostrăzilor A7 şi A8 care vor dezvolta şi zona Roman. Avem varianta ocolitoare a municipiului Piatra-Neamţ. Vom dezvolta zona turistică de la Piatra-Neamţ până la Bicaz Chei, Borca şi Târgu-Neamţ”, a adăugat Lazăr.”

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: