Skip to content
Alegeri locale 2020

Neculai Onţanu rămâne fără sprijinul PSD. Cum va lupta fostul edil pentru Primăria Sectorului 2

Facebook

Candidatura lui Neculai Onţanu la Primăria Sectorului 2 nu va mai fi susţinută de către PSD, au declarat surse social-democrate, pentru News.ro. În schimb, fostul edil este sprijinit de către PPU (social-liberal), partidul lui Dan Voiculescu, şi de către ADER.

Totodată, viceprimarul PNL de la Sectorul 2 Dan Cristian Popescu a anunţat joi că va candida independent la Primăria Sectorului 2, după ce USR s-a opus candidaturii liberalului. El a explicat că, în cazul în care ar fi ales Neculai Onţanu „acest lucru ar face să ducă Sectorul 2 cu 20 de ani în urmă, în anul 2000, atunci când dânsul a devenit primar”.

Sacrificiul pe care sunt dispus să îl fac, să candidez chiar şi independent, dacă nu voi găsi susţinere pentru proiectele mele, este legat de continuarea acestor proiecte. Este miza mea politică şi aceasta mă obligă să candidez, chiar şi independent. Dacă sunt partide care vor să mă susţină, voi intra în discuţii cu acestea în zilele următoare”, a afirmat Dan Cristian Popescu, joi într-o conferinţă de presă.

În cursul acestei zile Dan Cristian Popescu a avut o întâlnire cu Gabriela Firea. Primarul general al Capitalei a precizat, pe Facebook, că acesta i-a prezentat proiectele şi planurile pe care le are pentru modernizarea şi dezvoltarea sectorului.

Gabriela Firea a adăugat că i-a oferit asigurări viceprimarului Sectorului 2 că vor fi făcute eforturi pentru finalizarea Pasajului Doamna Ghica în această toamnă. De asemenea, Primăria Capitalei sprijină proiectul sectorului 2 pentru introducerea sensurilor unice pe străzile secundare.

La şedinţa Comitetului Naţional Executiv al PSD din 30 iulie au fost validate candidaturile lui Neculai Onţanu la Primăria Sectorului 2 şi cea a viceprimarului general al Capitalei Aurelian Bădulescu pentru Primăria Sectorului 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *