Skip to content
Politică

Negocieri între staff-urile lui Ponta și Iohannis

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a declarat, vineri dimineaţă, că PSD a confirmat pentru vineri, ora 13.30 întâlnirea staff-urilor de campanie ale lui Victor Ponta şi Klaus Iohannis. Scopul acestei întâlniri este stabilirea dezbaterilor între cei doi candidaţi.

„Noi am confirmat întâlnirea staff-urilor pentru azi, la ora 13.30, la sediul USL. ACL propusese la sediul PNL. La ora 12.00 se va şti exact şi componenţa delegaţiei”, a spus Firea.

Ea a subliniat că PSD doreşte o dezbatere între Victor Ponta şi Klaus Iohannis.

„Noi ne dorim în mod real o dezbatere între Victor Ponta şi Klaus Iohannis la televiziuni private şi/sau în alt loc, pe principiul deontologiei şi echidistanţei jurnalistice”, a adăugat Gabriela Firea.

Purtătorul de cuvânt al PSD a mai spus că se aşteaptă oferta concretă a IPP pentru o dezbatere între cei doi candidaţi la Preşedinţie.

„Aşteptăm cu interes oferta concretă a IPP – format, moderatori, timp de emisie, loc”, a mai spus Firea. 

Echipa de campanie a candidatului ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a transmis, joi seară, o invitaţie adresată echipei de campanie PSD pentru a lua parte vineri la amiază la negocieri, în vederea organizării unei dezbateri electorale între candidaţii rămaşi în cursa pentru Cotroceni, potrivit Mediafax.

„Vă propunem ca această întâlnire să aibă loc mâine (vineri – n.r.), începând cu ora 12.00, la sediul PNL din Şos. Kiseleff nr. 57 sau în orice altă locaţie consideraţi că este potrivit pentru dumneavoastră. Suntem convinşi că această întâlnire este absolut necesară întrucât cetăţenii au dreptul să asiste la o dezbatere între cei doi candidaţi rămaşi în cursa pentru Cotroceni”, se precizează în invitaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *