Skip to content
Puterea Știrilor Video

Negocierile pentru învestirea noului guvern s-au încheiat. Lucian Mîndruță: PNL s-a comportat ca un partid închegat, a ieșit bine la capitolul imagine

Maramuresenii

Jurnalistul Lucian Mîndruță a comentat la ”Puterea Știrilor” ultimele evoluții de pe scena politică și încercările liderului PNL, Ludovic Orban, de a-și impune guvernul în fața partidelor parlamentare.

Ziaristul a apreciat strategia liberalilor, considerând că ”au ieșit foarte bine la capitolul imagine”.

" "

”Mi se pare interesant că din PNL nu iese nimic, adică nu iese niciun scandal, mi se pare un partid foarte închegat și disciplinat. Adică, dacă făceau guvernul cei de la USR, de exemplu, acum aveam nu știu câte scurgeri în presă din Poiana lui Iocan (grupul de comunicare internă al USR – n.r.), ”ăla e bun, ăla nu e bun”…

Cât despre PNL, foarte civilizat s-au comportat, cel puțin din punct de vedere al imaginii partidului, nu foarte transparent, dar închegat cât să dea un sentiment că știu ce fac. Ceea ce nu se întâmplă la alte partide, care sunt acum în degringoladă”, a spus Lucian Mîndruță.

Ziaristul a vorbit și despre decizia lui Victor Ponta de a nu vota Guvernul Orban, dar și despre înlocuitorul Vioricăi Dăncilă la Palatul Victoria.

”Ponta are mai multe pretenții, am înțeles că vrea un comisar european apropiat de Pro România, poate chiar Corina Crețu, au fost zvonuri și cu Daciana Sârbu.

De asemenea, înțeleg că mai sunt și alte cereri, așa îmi spun sursele mele din Pro România, dar n-am reușit să aflu care sunt aceste cereri.

Chiar Mihai Tudose (europarlamentar Pro România – n.r.) a spus că oricine e mai bun ca Dăncilă în funcția de premier. Și are dreptate. Și scaunul lui Dăncilă e mai bun ca Dăncilă în funcția de premier”, a mai spus Mîndruță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *