Skip to content
Politică

Negoiță a cumpărat 465 de semnături electronice cu 16.630 euro. Ce proiect lansează DOCUMENT EXCLUSIV

gsp.ro

PSnews.ro a aflat, în exclusivitate, că edilul Sectorului 3 – l-am numit pe PSD-istul Robert Negoiță – a cheltuit, în luna martie, 78.151 lei (echivalentul a 16.628 euro) pentru a achiziționa nu mai puțin de 465 de semnături electronice.

Facem precizarea că semnătura electronică este cea mai simplă modalitate de a da valoare legală documentelor digitale.

" "
" "

Anunț cu primar și 29 de directori

Potrivit anunțului de publicitate cu numărul 161161, pe care PSnews.ro vi-l prezintă în exclusivitate, termenul limită de primire a ofertelor a fost 22 martie. Așa cum observați, anunțul enumeră cu majuscule toate persoanele care dețin ”funcții de decizie” în cadrul Primăriei Sectorul 3, începând cu Robert Negoiță și continuând cu 29 de directori ai instituției. Condițiile contractului prevăd că achizitorul are dreptul de a deduce din valoarea totală dobânda legală penalizatoare, în cazul în care, din vina sa exclusivă, prestatorul nu reușește să își îndeplinească obligațiile asumate. Criteriul de adjudecare a fost prețul cel mai scăzut.

Studiu de fezabilitate de 6.080 euro

Totodată, conform anunțului de publicitate 161169 (prezentat, de asemenea, de PSnews.ro), Robert Negoiță a cheltuit 28.571 lei (echivalentul a 6.080 euro) cu scopul ”actualizare studiu de fezabilitate pentru extinderea proiectului ‹Creșterea siguranței și prevenirea criminalității în Sectorul 3›, achiziție ce presupune ”studii de fezabilitate, servicii de consultanță, analize”.

Cronica unui proiect București-Ilfov

Pentru neinițiați, precizăm că proiectul ”Creșterea siguranței și prevenirea criminalității în Sectorul 3” a fost desfășurat în perioada decembrie 2011 – august 2013 în ”regiunea București-Ilfov”, așa cum se stipulează pe site-ul Primăriei Sectorului 3. În vara lui 2013, instituția anunța finalizarea acestui proiect și încheierea ”unui contract de finanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de autoritate de management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov, în calitate de organism intermediar pentru Programul Operațional Regional la nivelul regiunii București-Ilfov”Din același anunț mai aflăm că valoarea totală a proiectului a fost de 1.003.162,48 lei, din care 786.941, 96 lei finanțare nerambursabilă, și că acesta a presupus montarea a 27 de camere video pe raza Sectorului 3 (mai multe detalii AICI și AICI).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *