Skip to content
București Societate

Negoiţă a făcut plângere penală în legatură cu retrocedările din Sectorul 3

" "

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a depus marți dimineață la sediul Parchetului General o plângere penală în legătură cu retrocedările din sectorul pe care îl conduce.

Primarul vorbeşte despre grup infracţional şi reclamă fapte comise în legătură cu o retrocedare în Parcul IOR în care a r fi implicaţi foşti primari.

" "
" "

Discutăm despre un grup infracțional organizat, care au făcut niște ticăloșenii în lanț. Aici discutăm despre două terenuri din parcul IOR. Asta trebuie ca instituția căreia mă adresez acum să identifice membrii acestei grupări organizate. În primul rând, proprietarii, dar în mod evident au avut sprijin masiv din partea instituțiilor statului. Mai multe școli și grădinițe și-au pierdut spațiile. Această grupare organizată, acest grup infracțional este vinovat de tot ce s-a întâmplat. E vorba de foști primari. Una din retrocedările celebre a fost semnată de către domnul Băsescu în ultima zi de mandat, următoarea zi era la Cotroceni.  Un teren semnificativ din zona IOR. Eu am să pun acest material și pe pagina mea de Facebook.”, a afirmat Robert Negoiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *