Skip to content
Politică

Negoiță, atac la primarul interimar al Capitalei: Riscă să prejudicieze interesele bucureștenilor

Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiță, îl atacă pe primarul interimar al Capitalei, Ștefănel Dan Marin, afirmând că acesta riscă să prejudicieze interesele bucureștenilor „din cauza managementului slab al noii conduceri” și întârzierii unor proiecte.

„Mă văd nevoit să-l anunț public pe primarul interimar al Municipiului București, Ștefănel Dan Marin, că prezența sa în această funcție riscă deja să prejudicieze interesele bucureștenilor. În sectorul 3, mai multe proiecte importante sau urgente nu au fost efectuate, iar situația este similară și în alte sectoare. De exemplu, lucrările la linia de tramvai de pe Bulevardul Liviu Rebreanu stagnează, iar efectul direct este producerea constantă a aglomerației în trafic”, a afirmat Negoiță, potrivit agerpres.ro.

El susține că lucrările la pasajul Bulevardul Nicolae Grigorescu — Splai Dudescu, care au termen de finalizare 2015, au fost mult încetinite.

„N-a avut loc, până acum, nicio acțiune de dezinsecție și deratizare, iar întreținerea iluminatului public a fost, practic, abandonată. Există și alte proiecte față de care Primăria Municipiului București nu-și asumă răspunderea legală. Nu doresc sub nicio formă ca locuitorii Sectorului 3 să aibă de suferit din cauza managementului slab al noii conduceri a Capitalei. De aceea, îl avertizez pe Ștefănel Dan Marin, primar interimar, să-și ia atribuțiile în serios și să rezolve urgent toate problemele semnalate”, a adăugat Negoiță, citat în comunicat.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *