Skip to content
Sport

Negoiță, executat silit de către ANAF

bancaderezerva.wordpress.com

Patronul clubului Dinamo, Ionuț Negoiță  nu scapă de probleme. Angajații ANAF au intervenit în forță, vineri, în  jurul orei 12:00 în cartierul Domus din Pipera pentru a pune sechestru pe mai multe bunuri ale afaceristului.

Potrivit primelor informații, cartierul  Domus este construit de Negoiță, iar în acest ansamblu rezidențial, patronul dinamovist mai deține două case, un parc, dar și mai multe mașini, pe care FISC-ul va pune sechestru. Complexul din Pipera, din comuna Voluntari, a fost construit de către societatea Domus Stil, parte a RIN Group al fraților Robert și Ionuț Negoiță, potrivit GSP.

Ionuț Negoiță și fratele său, Robert au deja un istoric lung cu ANAF-ul. În urmă cu doi ani, mai exact în octombrie 2015, atunci când au fost exacutați silit de către FISC care încearca să recupereze 28 de milioane de euro, bani reprezentând TVA neplătit din tranzacţiile imobiliare. La acel moment, 14 apartamente şi 290 de locuri de parcare aparţinându-le celor doi au fost vândute la licitaţie, la preţ de chilipir, dar în urma acestei acţiuni statul a recuperat doar 1,3 milioane de euro din datoria totală.

Ionuț Negoiță nu a putut fi contactat pentru a comenta situația.  Potrivit, TOP 300 Capital, patronul clubului Dinamo are o avere estimată la 105 milioane de euro, bani veniți din fotbal, imobiliare și hoteluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *