Skip to content
Politică

Negoiță îl dă-n gât pe Oprescu: loc de joacă DEMOLAT după retrocedare

usl3.ro

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, îl dă în gât pe fostul edil general Sorin Oprescu, arătând cum un loc de joacă din S3 a fost desființat recent după ce fusese retrocedat.

Este vorba despre părculețul de pe strada Postăvarului, din fața Școlii 200 (cartierul Titan). Problema a fost sesizată pe Facebook de către mai mulți cetățeni. La rândul lui, Negoiță a explicat că administratia locala a desfiintat locul de joaca pentru ca terenul a fost retrocedat printr-o decizie a lui Oprescu, iar proprietarul a somat institutia sa il elibereze. Negoita spune ca identificat alte doua terenuri domeniu public, in apropiere, unde va amenaja noi locuri de joaca, informează Hotnews.ro.

 

28 februarie ora 11 30. Imagini incredibile cu copiii care isi apara parculetul distrus de primaria sector 3 care cica a retrocedat un teren al spatiului public. Langa gradinita din spatele blocului Potcoava. (fostul parc al topoganului de piatră din Titan)

Posted by Ion Cosmovici on 28 Februarie 2017

Primarul a dat asigurări că se va intalni in acest weekend cu locuitorii din zona pentru a discuta situatia.

„Din pacate, apar si situatii neplacute, dar care nu tin de noi. Asta se intampla in cazul locului de joaca din Strada Postavarul, in fata Scolii 200. Terenul a fost retrocedat in urma cu 5 ani, printr-o decizie a fostului Primar General si, in ciuda incercarilor noastre, in toti acesti ani, de a salva locul de joaca, inevitabilul s-a produs. Am fost actionati in instanta de catre proprietar si ni se cer importante sume de bani ca despagubire. Evident, din bugetul Sectorului 3, care este unul sarac, nu ne permitem sa platim sanctiuni. Banii ii putem folosi ca sa facem lucruri utile pentru sectorul nostru si pentru cetateni. VESTEA BUNA este ca am identificat alte doua terenuri domeniu public, in apropiere, unde vom amenaja noi locuri de joaca pentru toti copiii din zona”, a postat Robert Negoiță pe pagina de Facebook.

 

Solutii pentru locul de joaca de pe str. PostavarulCa Primar al Sectorului 3, am o preocupare continua de a asigura celor mai mici dintre noi, conditii optime de invatare si de petrecere a timpului liber. Am investit in reabilitarea si modernizarea scolilor pe care le administram, dar si in reabilitarea terenurilor de sport si a locurilor de joaca din sectorul nostru. Din pacate, apar si situatii neplacute, dar care nu tin de noi. Asta se intampla in cazul locului de joaca din Strada Postavarul, in fata Scolii 200. Terenul a fost retrocedat in urma cu 5 ani, printr-o decizie a fostului Primar General si, in ciuda incercarilor noastre, in toti acesti ani, de a salva locul de joaca, inevitabilul s-a produs. Am fost actionati in instanta de catre proprietar si ni se cer importante sume de bani ca despagubire. Evident, din bugetul Sectorului 3, care este unul sarac, nu ne permitem sa platim sanctiuni. Banii ii putem folosi ca sa facem lucruri utile pentru sectorul nostru si pentru cetateni. VESTEA BUNA este ca am identificat alte doua terenuri domeniu public, in apropiere, unde vom amenaja noi locuri de joaca pentru toti copiii din zona. #iLoveS3

Posted by Robert Negoita on 24 Februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *