Skip to content
Politică

Negoiță le-a pus gând rău șoferilor: amenzi pentru parcarea neregulamentară

cancan.ro

Primarul sectorului 3 al Capitalei Robert Negoiță le-a pus gând rău șoferilor. Mai exact, luni, într-o postare pe pagina personală de Facebook, Negoiță a publicat tarifele care vor fi impuse pentru parcarea neregulamentară a autovehiculelor din sectorul 3.

Astfel, mașinile care vor staționa neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice aflate în administrarea Consiliului Local al Sectorului 3 vor fi ridicate, transportate și depozitate, iar cel în cauză va putea să își recupereze autovehiculul numai în schimbul unei taxe de ridicare și achitării unei amenzi, în conformitate cu legea.

Ridicarea si depozitarea masinilor parcate neregulamentar sunt masuri care vor intra, in curand, in vigoare in Sectorul 3. Astfel, la ultima sedinta de Consiliu Local Sector 3, am dezbatut si aprobat tarifele ce vor fi percepute pentru aceste actiuni. Astfel, tarifele de ridicare sunt cuprinse intre 200 si 270 de lei, iar cele de transport, intre 150 si 200 de lei. Pentru depozitare, se va percepe o taxa de 150 de lei, in primele 24 de ore, iar apoi de 50 de lei pe zi. Tarifele complete in link-ul de mai jos. #iLoveS3”, scrie Robert Negoiță pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *