Skip to content
Politică

Negrescu, anunț esențial pentru cei ce vor să urmeze un masterat cu greutate

euractiv.com

Victor Negrescu – europarlamentar al Partidului Social Democrat (PSD) – a făcut marți un anunț esențial pentru cei care vor să urmeze un masterat cu greutate.

Eurodeputatul a scris pe Facebook despre importanța masteratului „Development, international cooperation and humanitarian aid”, organizat de către SNSPA.

Iată explicațiile integrale ale lui Victor Negrescu:

„Vrei să trăiești într-o Lume mai bună, mai echitabilă și crezi că nu se fac suficiente în acest sens?

Atunci află mai multe despre ce se face în Lume pentru a lupta împotriva sărăciei și schimbărilor climatice și învață despre cum poți să te implici în acest sens.

În perioada 3-10 iulie te poți înscrie la sesiunea de admitere a programului masteral «Development, international cooperation and humanitarian aid» organizat de Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA București).

Este o ocazie unică de a studia în limba engleză despre politicile europene și naționale în materie de asistență pentru dezvoltare, de a urma o formare profesională recunoscută de organizațiile internaționale și de a învăța mai multe despre activitatea organizațiilor neguvernamentale.

Admiterea și obținerea unui loc la buget se face pe bază de dosar și eseu.

Mai multe informații aici: http://dri.snspa.ro/masterate/dicha

NB: la ultimele concursuri pentru a deveni diplomat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe au fost create locuri speciale pentru specialiștii în politicile de cooperare pentru dezvoltare pentru a lucra în cadrul unității/agenției speciale din cadrul MAE”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *