Negrescu, printre primii candidați pe lista alianței PSD-PNL la alegerile europene: Îmi doresc o Românie puternică

Sursa: Facebook

Eurodeputatul social-democrat Victor Negrescu, aflat printre primii candidați pe lista alianței electorale PSD-PNL pentru alegerile europene din 9 iunie, afirmă, într-un mesaj pe Facebooj, că își dorește o Românie puternică într-o UE mai socială, umană, democratică și care va asigura un trai mai bun pentru cetățeni.

„Lista de candidați pentru Parlamentul European a fost oficial depusă. Sunt onorat de sprijinul colegilor mei din Partidul Social Democrat, de faptul că sunt al 4-lea reprezentant al PSD pe lista comună și locul 7 pe lista alianței pentru legislativul european”, scrie Victor Negrescu.

În acest sens, el prezintă, pe scurt, trei priorități cheie în viitorul mandat:

1. Sprijinirea măsurile care conduc la creșterea nivelului de trai și la dezvoltarea Uniunii Europene și a României.

„În calitate de negociator-șef al Parlamentului European pentru bugetul UE de anul viitor lucrăm la o bugetare în interesul cetățenilor”, asigură eurodeputatul social-democrat.

2. Drepturi egale pentru cetățenii europeni și români.

„Continuăm să susținem aderarea completă la spațiul Schengen și la un tratament egal pentru toți cetățenii europeni, de la recunoașterea studiilor până la dezvoltarea calității serviciilor de educație și de sănătate în toate țările membre”, mai informează acesta.

3. Promovarea României în în afara granițelor și dezvoltarea proiectului european.

„Îmi doresc o Românie puternică într-o Uniune Europeană mai socială, umană, democratică și care asigura un trai mai bun pentru cetățeni. Pentru acest lucru, abordăm cu profesionalism și seriozitate temele europene și rolul pe care țara noastră îl are la nivel european și internațional”, mai precizează Victor Negrescu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: