Skip to content
Politică

Negulescu „Portocală” a luat-o pe cocoașă la ICCJ. Camelia Bogdan, victorie de etapă

stanford.edu

Procurorul suspendat Mircea Negulescu, poreclit „Portocală”, a luat-o pe cocoașă la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ), dar fostul judecător Camelia Bogdan a obținut o victorie de etapă.

Suspendat din magistratură la începutul lui 2017, fostul anchetator de la DNA Ploiești a primit o grea lovitură la ICCJ, unde judecătorii au decis să respingă recursul acestuia împotriva unei decizii a CSM, din vara acestui an, astfel încât Mircea Negulescu „Portocală” va fi cercetat disciplinar în trei dosare înain­tate de către Inspecţia Judiciară (IJ), scrie Jurnalul Național.

La rândul lui, Negulescu ceruse ca judecarea celor 3 spețe să fie suspendată până la finalizarea definitivă a procesului în care a contestat suspendarea din magistratură.

Pe de altă parte, în aceeași zi, tot la curtea supremă, alt personaj celebru, de această dată exclus din magistratură, a primit „vânt în pupa” din partea judecătorilor. Este vorba despre Camelia Bogdan, al cărei proces cu CSM a fost validat de Completul de 5 judecători, care a respins toate excepțiile ridicate de partea adversă și a admis toate cererile procedurale formulate de către reprezentantul fostei judecătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *