Skip to content
Justitie

Nela Ignatenko, condamnată în dosarul Fermei Băneasa, e de negăsit: ea a fost dată în urmărire națională

Facebook/Nela Ignatenko
" "

Nela Ignatenko, fostă Păvăloiu, condamnată definitiv la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării fostei Ferme Băneasa, este cea de-a doua persoană, după Paul al României, dată în urmărire națională de polițiști, pentru că nu au găsit-o la domiciliu pentru a pune în executare mandatul.

Vineri dimineaţă, aceasta a postat pe Facebook un mesaj în care afirmă: ”Dacă Dumnezeu este cu tine, nu contează câți sunt împotriva ta”.

" "
" "

Ignatenko a fost găsită vinovată de Instanţa Supremă de săvârşirea infracţiunilor de spălare a banilor şi abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru altul un folos necuvenit, cu consecinţe deosebit de grave.

Nela Ignatenko (fostă Păvăloiu), Paul Philippe Al României, Apostol Muşat, Nicoale Dima, Nicolae Jecu, Caterina Popa, Valentin Delcea şi Gheorghe Olteanu sunt obligaţi de instanţă la plata sumei de 1.019.285,49 euro, contravaloarea în lei la cursul BNR din ziua plăţii efective, către partea civilă Regia Naţională a Pădurilor – ROMSILVA, în calitate de reprezentant al Statului Român, cu titlu de despăgubiri civile materiale.

Nela Ignatenko este soția lui Albert Ignatenko, de origine ucraineană, care se recomandă parapsiholog și pretinde că a descoperit secretele tinereții veșnice și ale paranormalului, că poate schimba temperatura aerului cu puterea gândului, dar și că a luat contact cu peste 48 de civilizații extraterestre. Despre el, a scris, pe larg, Libertatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *