Skip to content
Politică

Nelu Tătaru arată cu degetul spre AUR: Ar trebui ca cei nevaccinați să nu mai intre în Parlament

Inquam Photos / Alex Nicodim

Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat luni că în Parlament nu este cerut certificatul de verde, însă consideră că ar trebui ca parlamentarii nevaccinați să nu mai intre în Parlament și să participe la ședințe online. Tătaru a spus că parlamentarii AUR încercau să îi convingă pe colegii de la alte partide să nu se vaccineze.

Nu se intră în acest moment cu certificat verde în Parlamentul României. (…) Am avut campanii și de testare și de vaccinare, în condițiile în care mulți nu credeau. La nivelul celor două camere nu s-a impus să avem acel „green pass”. Cred că est un pas pe care trebuie să îl facem fiecare. Exemplul trebuie să vină de la noi”, a declarat fostul ministru la Digi 24.

Acesta a menționat că a purtat discuții cu colegii parlamentari să se vaccineze, însă în Parlament a fost dusă și o campanie anti-vaccinare. „Discuții avem cu colegii parlamentari să se vaccineze. (…) Au fost foarte multe convingeri din partea lor către colegii parlamentari de a nu se vaccina”, a declarat fostul ministru al Sănătății.

Întrebat dacă este vorba de parlamentarii AUR, Tătaru a spus: „au militat în acest sens”. Fostul ministru al Sănătății este de părere că parlamentarii care nu se vaccinează ar trebui să participe la ședințele Parlamentului din online. „Cred că în Parlament ar trebui să revenim la un format mixt, cu prezență fizică pentru cei vaccinați și din online cei nevaccinați”, a mai declarat Nelu Tătaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *