Skip to content
Politică

Nelu Tătaru: Au fost niște declarații la Ministerul Sănătății, că sunt județe în care nu știm ce se întâmplă. E grav!

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, a declarat că restricțiile menite să limiteze răspândirea coronavirusului ar trebui impuse de la localitate la localitate, în urma unor studii, or „auzeam declarații la Ministerul Sănătății că sunt județe în care nu știm ce se întâmplă”.

Tătaru a afirmat că anul trecut, când era el ministru al Sănătății, erau făcute studii care arătau impactul evenimentelor private, locurilor de muncă, transportului în comun și mobilității pentru școală asupra transmiterii SARS-CoV-2.

" "
" "

Toate aceste lucruri, analizate pentru fiecare localitate în parte, dădeau și măsura restricțiilor impuse. Cred că aici ar trebui să revenim, să analizăm fiecare loc în parte.

Spunea undeva, cred că la o televiziune, săptămâna trecută, în care citeam pe burtieră – niște declarații la Ministerul Sănătății – că sunt județe în care nu știm ce se întâmplă. E grav! Coborâm în teren, mergem în județul acela și vedem ce se întâmplă”, a declarat Nelu Tătaru, pentru Digi24.

Fostul ministru al Sănătății a mai susținut că degeaba autoritățile impun anumite restricții dacă nu verifică și aplicarea lor.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *