Skip to content
Politică

Nelu Tătaru, în lacrimi. Ministrul a făcut dezvăluiri cutremurătoare din timpul pandemiei

psnews.ro
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a făcut sâmbătă seara o serie de dezvăluiri privind modul în care l-a afectat în plan personal pandemia cu noul coronavirus. El a precizat că am decis să intre în politică „în condițiile în care politica îți asigura oarecum o expunere, dar nu în mod negativ, ca și presiune„.Ministrul s-a emoționat profund într-o emisiune televizată când a fost întrebat de dorul de fiul său în vârstă de 10 ani. “Când mă duceam acasă și mă întâlneam cu fiul meu… a fost momentul când poate mi-a fost teamă să nu-l infectez, trecând prin atâtea focare. Am păstrat reguli de precauție, timpul a trecut, au fost momente care m-au făcut să risc orice, cu precauțiile de rigoare, pentru o cauză” – a spus Nelu Tătaru într-un interviu la Digi24.

Întrebat dacă și-a luat copilul în brațe când s-au revăzut, ministrul a mărturisit în lacrimi: “ne-am apropiat, într-un final, dar trecându-mi prin minte cam toate traseele pe care le-am avut, toate întâlnirile pe care le-am avut în acea săptămână… că este riscant să mă apropii. A fost un moment greu. A înțeles momentul, s-a bucurat că m-a văzut, m-a întrebat cât stau și dacă o să fie bine. Și i-am spus că o să fie bine. El are măscuțe pe care este scris . A purtat tot timpul în această perioadă când a ieșit în comunități. A fost un exemplu și o mândrie pentru mine.(…) Nu vă închipuiți cum este în fiecare seară în care vorbim la telefon, ne uităm și pe imagini, discutăm și el mă întreabă: care a mai fost viața ta, tata, astăzi?! Sunt momente care îmi dau curajul și elanul să merg mai departe” – a spus doctorul Nelu Tătaru, cu lacrimi în ochi, “La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean”.

Ministrul Sănătății a spus că Teodor Ioan vrea să devină „medic și ministru” și i-a urat să devină doar medic. La fel de emoționat, Nelu Tătaru a vorbit despre tatăl său, care a decedat când el avea doar 18 ani și care și-a dorit ca el să fie medic. “Tatăl meu ținea neapărat să aibă un băiat medic, el fusese sanitar în armată. O meserie curată, un halat alb… Și la îndemnurile lui și la îndemnurilor băieților de la bloc, care erau cu doi ani mai mari și erau deja la Liceul Sanitar, am urmat Liceul Sanitar” – a povestit ministrul Sănătații.

Ministrul a povestit și despre mama sa care a respectat cu sfințenie indicațiile pentru pandemia de coronavirus. “Mama mea are 70 de ani, o patologie cu multe comorbidități, și a respctat intru totul… Sunt mândru de mama mea. Chiar și acum când ne întâlnim, stăm un pic la distanță, nu lasă masca… “, a spus Nelu Tătaru la Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *