Skip to content
Politică

Nemulțumiții din PSD fac campanie pentru Mircea Diaconu: Doi primari din orașe importante i-au întors spatele lui Dăncilă în cursa pentru Cotroceni

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Mai sunt câteva zile până la primul tur al alegerilor prezidențiale, iar Viorica Dăncilă primește lovitură după lovitură. Înlocuită luni din fruntea Guvernului după votul de confirmare a cabinetului Ludovic Orban, Dăncilă începe să piardă și sprijin în alegerile prezidențiale.

Doi primari importanți de municipiu s-au afișat alături de Mircea Diaconu și au transmis mesaje de susținere. Este vorba de Cosmin Necula de la Bacău și Adrian Mocioniu de la Slobozia. De menționat că deși ambii sunt încă membri PSD, aceștia sunt în conflict cu conducerea centrală a formațiunii, scrie b1.ro.

" "
" "

Duminică alegem viitorul președinte al României. Președintele tuturor românilor, nu numai al unui partid, partizan și prizonier unor condiții pe care unii și alții le pun.

Poate că a venit momentul să ne uitam și la altceva decât la oameni de partid, care urmăresc doar interese de partid odată ce ajung președinți. Președinți de țară, de partid, de organizații.

Mircea Diaconu înțelege că a venit vremea unei schimbări. Că românii își doresc un președinte al lor. În care să aibă încredere, care să-i asculte. Care vorbește cu ei!

Duminică vă invit pe toți să reflectați la aceste lucruri înainte de a vota.

Ca primar, vă îndemn pe toți să vă duceți la vot!„, a scris Cosmin Necula, miercuri, pe Facebook, alături de o poză cu Mircea Diaconu din timpul întâlnirii cu alegătorii din Bacău.

 

 

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *