Skip to content
Politică

Nepotism roșu-portocaliu la conducerea ICR. PSD o propune pe fina lui Videanu

timisoarastiri.ro
" "

PSD a propus-o pentru funcția de președinte al Institutului Cultural Român (ICR) chiar pe fina lui Adriean Videanu, fost ministru PDL al Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri și un important lider al partidului.

Este vorba despre creatoarea de modă Liliana Țuroiu Udrea, fină a lui Videanu, conform unor surse citate de Hotnews.ro, în timp ce alte surse spun că aceasta ar fi chiar verișoară cu Videanu. Actualul ei soț, Florin Ionel, a ocupat funcția de secretar general adjunct în Ministerul Economiei, când acest minister era condus de către Videanu.

" "
" "

„Sunt onorată de nominalizarea mea pentru președinția ICR și o vad ca pe un rezultat al parcursului meu profesional. Activitatea mea este cunoscută public, deplin transparentă – atât în mediul academic, cât și în cel artistic – și sunt dispusă să dau orice alte detalii cu privire la cei 20 de ani de carieră. Cât privește familia mea, îmi doresc să îi rezerv spațiul la care are dreptul legitim – adică spațiul privat”, a afirmat Țuroiu.

Rugată să clarifice contextul în care a fost aleasă să ocupe o funcție publică și să-și confirme legătura de rudenie cu Adriean Videanu, Liliana Țuroiu a răspuns că dorește să-și delimiteze viața privată de cea publică.

Consider rolul meu, în contextul acestei onorante nominalizări, în cazul unui aviz favorabil, ca un interlocutor competent și echidistant pentru întreaga clasă politică. Vă asigur de disponibilitatea mea în sensul unui dialog deschis și direct. Îmi exprim politicos, în continuare, dorința de a mă delimita de orice informații nerelevante pentru acest context. Mi-aș dori să existe o delimitare corecta a aspectelor public-private iar familia mea să rămână într-o zonă legitimă și benefică – spațiul privat„, a afirmat Liliana Țuroiu Udrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *