Skip to content
Politică

Nepotul decanului Baroului Vâlcea, reţinut pentru trafic de droguri

" "

Şapte tineri, membri ai unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc, printre care se numără și Laurenţiu Ioanovici, nepotul decanului Baroului Vrancea, Ioan Ioanovici, au fost reţinuţi, luni, în urma unor ample percheziţii desfăşurate în Bucureşti şi în judeţul Vrancea.

Percheziţiile în urma cărora a fost destructurată gruparea de traficanţi de droguri de risc au fost făcute, luni, de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea şi de către procurorii din cadrul DIICOT, potrivit libertatea.ro.

" "
" "

În urma percheziţiilor şi a prinderii în flagrant delict, poliţiştii au ridicat telefoane mobile şi cântare electronice folosite în activitatea infracţională, aparatură specifică pentru realizarea unei culturi de cannabis, 2.500 de lei, 50 de grame de cannabis şi cinci grame de haşis.

Din cercetări a reieşit că, începând cu luna mai a acestui an, cei şapte ar fi constituit un grup infracţional organizat şi ar fi traficat aproximativ 700 de grame de cannabis, obţinând din activitatea infracţională 40.000 de lei.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *