Skip to content
Politică

Nereguli grave la Aeroportul Iaşi. Se lasă cu demisii

airlinestravel.ro

Nereguli grave au fost depistate la Aeroportul Iași. Astfel, potrivit Romaniatv.net, se pare că şefii judeţului au găsit foarte multe nereguli în activitatea aeroportului, iar liberalul Marius Bodea a fugit de răspundere.

Liberalul Marius Bodea renunta la sefia Aeroportului International Iasi. Bodea va candida de pe listele PNL pentru un loc in Camera Deputatilor si nu va mai putea sa ocupe functia de la aerogara ieseana. Acesta deschide lista PNL pentru Camera Deputatilor, pozitie care ii va permite sa intre lejer in Parlamentul Romaniei. Astfel, liberalul a anuntat deja conducerea Consiliului Judetean Iasi ca renunta la postul de presedinte al Consiliului de Administratie de la Aeroportul International Iasi, post pe care-l ocupa din 2012, scrie bzi.ro.

De altfel, Bodea a ajuns la sefia aerogarii pus de liberalul Cristian Adomnitei, fost presedinte al Consiliului Judetean Iasi, inca din vara anului 2012. Numai ca Bodea nu va pleca de acum de la aeroport, ci abia dupa campania electorala, ce va incepe pe 11 noiembrie. Cu alte cuvinte, Bodea a anuntat ca va pleca de la aeroport abia pe 10 decembrie, cu o zi inainte de scrutinul electoral, si nu acum, asa cum ar fi fost normal sa se intample.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *