Skip to content
Politică

Ies la iveală nereguli din sectoarele Capitalei. Care este sectorul cu cele mai multe gropi

Neregulile din sectoarele Capitalei, luate la puricat. Care este sectorul cu cele mai multe gropi.

Astfel, aproape 1.200 de gropi au fost semnalate în Bucureşti, în ultimele 5 luni, prin intermediul aplicaţiei Civic Alert. În topul sectoarelor cu cele mai multe gropi raportate conduce sectorul 6, urmat de sectorul 1, informează Antena3.ro

Mai mult, se pare că peste 42,000 de români au semnalat, în primele 5 luni, prin aplicaţia Civic Alert, lucruri care îi nemulțumesc în orașul lor: parcări abuzive, gropi, gunoaie, mașini abandonate sau blocaje rutiere.

Doar în București au fost sesizate până acum 1179 gropi, adică 1 din 7 alerte primite.

Totodată, în topul sectoarelor cu cele mai multe gropi raportate, pe primul loc se află sectorul 6 cu 293 de gropi, urmat de sectorul 1 cu 282 gropi, sectorul 5 – 231 gropi, sectorul 2 – 170, sectorul 3 – 111 si sectorul 4 – 92.

„Am promis utilizatorilor noștri că vom folosi tehnologia și contribuția fiecăruia dintre ei pentru a îmbunătăți spațiul civic. Adică fiecare dintre noi, doar cu un telefon mobil și cu spirit civic, putem face gesturi simple pentru un oraș mai civilizat. Cum ar fi să punem pe hartă groapa din fața casei sau din drumul spre birou. Orice problemă, pentru a fi rezolvată, trebuie mai întâi să fie măsurată.”, a declarat Adrian Stănescu, fondator Civic Alert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *