Skip to content
Politică

Nervi în PNL contra lui Blaga şi Gorghiu. Cine l-ar putea înlocui pe Marian Munteanu pentru Primăria Generală EXCLUSIV SURSE

Nervi încordaţi până peste poate în PNL contra co-preşedinţilor Vasile Blaga şi Alina Gorghiu. Cine l-ar putea înlocui pe Marian Munteanu în cursa pentru Primăria Generală.

CITIŢI ŞI: UPDATE Angajamentul la Securitate, fundătură pentru PNL şi Marian Munteanu? EXCLUSIVSURSE

Surse politice au declarat, marţi, pentru PSnews.ro, că, în situaţia – foarte probabilă – în care PNL îl va retrage pe Marian Munteanu din calitatea de candidat, primul ofertat pentru a-i lua locul va fi prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu (liderul organizaţiei Bucureşti). În cazul în care acesta va refuza, soluţia de avarie va fi Ciprian Ciucu, independentul susţinut de către M10 pentru fotoliul de primar general.

Sursele noastre ne-au mai spus că în PNL există o stare din ce în ce mai evidentă de nervozitate la adresa co-preşedinţilor Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, din cauza acestei alba-neagra de până acum cu candidaţii la Primăria Generală.

„Nu mai vrea nimeni să se bage, în condiţiile de astăzi. Trebuie să fii nebun! Şi aşa, ne facem de tot circul. Normal ar fi ca, odată cu apariţia unui nou candidat, să plece două persoane din fruntea partidului: şi Alina Gorghiu, şi Vasile Blaga. Adică, după ce gestionezi în asemenea mod candidatul la Primăria Capitalei, ce ai putea să faci? Managementul lor a fost unul dezastruos! Ar trebui să ieşim din logica asta”, au comentat sursele noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *