Netanyahu, după uciderea lui Sinwar: Războiul nu s-a încheiat

Sursa foto: Facebook - Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat joi seara că moartea liderului Hamas, Yahya Sinwar, oferă şansa păcii în Orientul Mijlociu, dar a avertizat că războiul din Gaza nu s-a încheiat şi că Israelul va continua până când ostaticii se vor întoarce acasă, relatează The Times of Israel.

„Astăzi am reglat conturile. Astăzi răul a primit o lovitură, dar sarcina noastră nu a fost încă încheiată”, a spus Netanyahu într-o declaraţie video înregistrată. „Dragelor familii ale ostaticilor, le spun: acesta este un moment important în război. Vom continua cu toată forţa până când toţi cei dragi vouă, cei dragi nouă, vor fi acasă”, le-a spus premierul israelian

„Hamas nu va mai conduce Gaza”, a promis Netanyahu. „Acesta este începutul zilei de după Hamas şi aceasta este o oportunitate pentru voi, locuitorii din Gaza, de a vă elibera în sfârşit de tirania sa”, a afirmat Netanyahu, adresându-se apoi civililor din Gaza. „Sinwar v-a ruinat viaţa. El v-a spus că este un leu, dar în realitate se ascundea într-o vizuină întunecată. Şi a fost ucis când a fugit în panică de soldaţii noştri”, le-a spus Netanyahu.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: