Skip to content
București

Neurochirurgii care s-au certat cu Firea revin la Colentina. Chiar primarul a făcut anunțul

republica.ro

Cei doi medici neurochirurgi care s-au certat cu Gabriela Firea revin la Spitalul Colentina. Chiar primarul general al municipiului București a făcut luni anunțul.

Edilul PSD a declarat luni pentru Adevărul.ro că că medicii Ionuţ Gobej şi Dorin Bică au semnat un contract de voluntariat şi rămân la Spitalul Colentina pentru a opera bolnavi.

„Vreau să vă spun că cei doi medici, Gobej şi Bică, pe care îi respect foarte mult, îi apreciez şi mi-am dorit să lucreze în continuare la un spital al Primăriei, au semnat pe 16 octombrie un contract de voluntariat. Deci ei rămân în continuare la Spitalul Colentina pentru a opera persoane bolnave şi, de asemenea, am înţeles că au şi un contract cu o firmă privată. Pe noi nu ne deranjează (ba dimpotrivă) şi le-am transmis tuturor managerilor de spitale să meargă să discute şi să semneze contracte cu medici tineri români care au studiat sau studiază acum în străinătate şi care fac practică sau lucrează direct în străinătate, să avem cât mai mulţi medici care au pregătire în afara ţării în Bucureşti”, a afirmat Firea, menționând că sănătatea este o prioritate pentru toată lumea.

Amintim că Ionuţ Gobej și Dorin Bică au anunţat la începutul lunii septembrie că au demisionat de la Spitalul Colentina, pe motiv că în acest an Secţia de Neurochirurgie a refuzat 60 de pacienţi din cauza lipsei de personal, consumabile şi medicamente, precum şi din cauza programului operator restricţionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *