Skip to content
Coronavirus

New York are rezerve medicale doar pentru trei săptămâni de pandemie

" "

Primarul din New York, Bill de Blasio, a declarat că orașul este la două-trei săptămâni distanță de a rămâne fără materiale medicale.

Primarul De Blasio, a declarat că orașul are nevoie de 3 milioane de măști N95, 50 de milioane de măști chirurgicale, 15.000 de ventilatoare și 25 de milioane de echipamente individuale de protecție (echipamente chirurgicale, mănuși și măști pentru față).

" "

Am spus foarte clar că, pentru luna martie, avem proviziile necesare, orașul are rezerve foarte bune, însă sunt îngrijorat pentru luna aprilie. Cred că în două, trei săptămâni trebuie să avem o aprovizionare substanțială. Guvernul federal are, în esență, două săptămâni pentru a ne furniza resurse majore sau oamenii din New York vor fi într-un pericol mult mai mare”, a declarat Bill de Blasio, scrie Digi 24.

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns în SUA la 13.847. Doar în 24 de ore numărul de cazuri noi a crescut cu peste 4.500. În total, din cauza COVID-19 au murit până acum peste 200 de persoane în Statele Unite.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *