Nicoale Ciucă şi-a început turneul prin filialele PNL, pentru candidatura la prezidenţiale, în judeţul natal, Dolj

Sursa foto- x

Preşedintele PNL, Nicoale Ciucă şi-a început turneul prin filialele partidului, pentru candidatura la prezidenţiale, în judeţul său natal, Dolj, la Dăbuleni, el afirmând că întotdeauna este mai bine să mergi în luptă alături de camarazi de încredere.

”Întotdeauna este mai bine să mergi în luptă alături de camarazi de încredere. Vreau să intru în competiţia pentru Cotroceni doar după ce discut cu toţi colegii din filialele PNL. Iar astăzi am început acolo unde îmi este mai aproape de suflet: acasă, în Dolj”, a scris Ciucă într-o postare pe Facebook.
Liderul PNL arată că la Dăbuleni, ”alături de colegii din filiala Dolj, a discutat despre aşteptările lor referitoare la România de mâine şi la modul în care viitorul preşedinte al ţării va munci pentru poporul român”.
”Este ceea ce îmi propun să fac lunile următoare în toate organizaţiile liberale din ţară, şi nu numai. Pentru că îmi respect colegii şi pentru că fiecare român merită să fie ascultat. Doar împreună putem construi o ţară mai sigură, mai puternică şi mai unită!”, mai spune Nicolae Ciucă.
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat recent că şi-a asumat în faţa colegilor săi de partid, încă din noiembrie, când a avut loc la Sinaia Biroul Politic Naţional al PNL, o candidatură din partea formaţiunii pentru funcţia de preşedinte al României.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: