Skip to content
Coronavirus

Nicolae Bănicioiu: Conducerea PNL e inconştientă. Trebuiau să urmeze indicaţiile specialiştilor

Facebook/Nicolae Banicioiu

Deputatul Pro România, Nicolae Bănicioiu, i-a criticat dur pe liberali pentru retragerea lui Florin Cîţu şi pentru faptul că nu au ţinut cont de măsurile pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Doamne fereşte de aşa ceva ! Deşi toată lumea le a explicat ca nu se pot face adunări mari şi nici interacţiune cu mulţi angajaţi iar ei totuşi au decis sa facă circul de ieri de la parlament ! Citu un inconştient – la fel şi conducerea PNL!Eu unul le am explicat de citeva ori ca şi prin parlamentari (care merg in teritoriu) cit şi prin angajaţi , vor putea răspândi virusul – ei nu şi nu !!! ”, a scrie pe Facebook deputatul Nicolae Bănicioiu.
Deputatul Pro România îi acuză pe liberali de inconştienţă. „Au făcut o conştient sau mai bine zis totuşi inconştient( pentru ca n au vrut sa asculte ) – le am explicat de 7000 de ori ca trebuie sa i urmeze strict indicaţiile specialistilor şi i am avertizat ca i vor pune in pericol inclusiv pe cei care gestionează lucrurile . Deştepţii ăştia au interacţionat şi cu cei de la dsu in şedinţele photo ale premierului desemnat sau demis ! Practic azi sunt in imposibilitatea de a şi pune un guvern şi aşteaptă soluţii de la alţii”, a mai afirmar Nicolae Bănicioiu, potrivit Adevarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *