Skip to content
Politică

Nicolae Bănicioiu, la Parlament: ‘Procurorii nu au nicio probă. Este și în interesul meu ca lucrurile să se desfășoare mai repede’

Inquam Photos / Octav Ganea

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor urmează să întocmească, vineri, raportul în cazul solicitării DNA privind încuviinţarea începerii urmăririi penale a deputatului Nicolae Bănicioiu pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă şi luare de mită în formă continuată. El a declarat în fața jurnaliștilor că procurorii DNA nu au nicio probă și că persoane cu probleme penale se duc și fac denunțuri ca să scape.

„Nu cer nicio prelungire. O să le răspund la întrebări. O să le explic exact poziția mea și sumarul dosarul. Sper că l-au citit. Este și în interesul meu ca lucrurile să se desfășoare mai repede și să vedem de ce oameni care au probleme penale se duc și fac denunțuri ca să scape”, a spus Bănicioiu.

Întrebat dacă a avut discuții cu Dorin Cocoș, Bănicioiu a declarat: „Nu. Au fost făcute provocări, începute flagranturi și multe astfel de etape procedurale și în care nu s-a putut dovedi, ceva de genul acesta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *