Skip to content
Politică

Nicolae Bănicioiu, perspectivă alarmantă pentru Vlad Voiculescu: Încă un scandal din ăsta şi schimbăm ministrul!

Fostul ministru PSD al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu a arătat, joi, o perspectivă alarmantă pentru actualul deţinător al portofoliului, Vlad Voiculescu, legat de cel mai recent scandal privind spitalele din România.

CITIŢI ŞI: Ministrul Sănătății, măsură DRASTICĂ la Spitalul de Arși din Capitală: „Îl închidem!”

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Bănicioiu a precizat că „era de 15 ani în lucru” secţia pentru arşi de la Spitalul Floreasca (inaugurată de el în aprilie 2015 şi nefuncţională decât abia un an mai târziu).

„Eu n-am făcut decât să aprob deschiderea ei. Am continuat acea investiţie, începută cu 15 ani înaintea mea. Mi s-a părut o mare tâmpenie că acea investiţie nu a fost continuată”, a subliniat deputatul PSD.

El a deplâns faptul că „miniştrii Sănătăţii sunt schimbaţi rapid”, făcând referire inclusiv la actualul ministru Vlad Voiculescu.

„Şi acum: a venit ministrul de o lună, de 2 luni. Încă un scandal din ăsta şi schimbăm ministrul. (…) Ceea ce a început predecesorul trebuie continuat”, a mai spus Bănicioiu.

CITIŢI ŞI: Scandalul spitalelor. Fost ministru al Sănătăţii, declaraţie explozivă: Şi eu am închis! EXCLUSIV

1 comentariu la “Nicolae Bănicioiu, perspectivă alarmantă pentru Vlad Voiculescu: Încă un scandal din ăsta şi schimbăm ministrul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *