Skip to content
Politică

Nicolae Ciucă a numit un nou secretar general al Guvernului

Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul interimar, Nicolae Ciucă l-a numit, marţi, în funcţia de secretar general al Guvernului pe Dragoş Condrea, care a deţinut, din 2009, funcţia de director al Direcţiei Juridice din cadrul Secretariatului General al Guvernului.

”Premierul interimar Nicolae-Ionel Ciucă l-a numit astăzi pe Dragoş Condrea în funcţia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru.

Instituţie publică cu personalitate juridică în subordinea prim-ministrului, Secretariatul General al Guvernului (SGG) face parte din Aparatul de lucru al Guvernului”, a transmis, marţi, Guvernul.

Dragoş Condrea, născut în noiembrie 1970, a studiat Facultatea de Drept – Universitatea  Bucureşti, în perioada 1991- 1995.

Condrea a lucrat mai mulţi ani în sistemul bancar, ulterior lucrând în secretariatul General al Guvernului.

Între  2004-2009, Condrea  a fost director general, Direcţia Generală Juridică din cadrul Cancelariei Primului-Ministru, între 2009(februarie)-2009(mai) a fost consilier personal al ministrului sănătăţii, ulterior lucrând în Secretariatul General al Guvernului.

Antonel Tănase a anunţat marţi pe Facebook că a demisionat din funcţia de secretar general al Guvernului. El a adăugat că de acum încolo îşi va concentra atenţia pentru a dezvolta proiectele la nivel de Parlament, din postura de deputat, pentru dezvoltarea Capitalei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *