Nicolae Ciucă a spus de ce nu s-a mai întâlnit cu Elena Lasconi: Igienizarea a făcut-o electoratul

Sursa foto: X

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a afirmat, referitor la relația pe care o are în prezent cu Elena Lasconi, candidatul USR la prezidenţiale, că atunci când se pregătea să aibă o întâlnire, aceasta a transmis că PNL ar trebui să se „igienizeze”.

„Nu ne-am mai întâlnit, pentru că Elena Lasconi… Eu am discutat cu doamna Lasconi. Cu toată condescența şi respectul pentru o doamnă, am rugat-o să avem discuţiile cât se poate de aşezat, fără să să ieşim dintr-un cadru în care să dea mesaje înainte de a se fi agreat ceva. În momentul în care ne pregăteam să avem o întâlnire, domnia sa a venit şi ne-a spus să ne igienizăm. Nu am mai vorbit apoi. Igienizarea a făcut-o electoratul la alegeri. Nu cred că trebuie să discutăm mai mult de atât. Şi ne-am oferit în continuare disponibilitatea”, a declarat Ciucă la Digi24.

El a precizat că PNL nu se va „ploconi” în faţa USR atâta timp cât procentajul obţinut este de 8% la ultimele alegeri.

„Nu vă supăraţi… USR-ul are 8%. Dacă aşteaptă să ne ducem noi să ne ploconim, nu se va întâmpla niciodată. Şi nu sunt un om orgolios, dar atâta timp cât nu am jignit pe nimeni, nici adversari… Am fost cât se poate de echilibrat, de aşezat, dorind să nu fac altceva decât să aducem toate forţele laolaltă, să dăm un mesaj către poporul român: „Băi, fraţilor, nu se poate altfel, decât prin unitate.

Suntem atât de polarizaţi, atât de dezbinaţi, încât este foarte greu să ai un mesaj către oameni. Oamenii, preconceput, pleacă de la nişte percepţii care sunt absolut induse. Noi trebuie să vorbim cu oamenii şi să le explicăm că orice demers se face printr-o activitate comună, unitară, prin efort comun”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: