Nicolae Ciucă a vizitat Centrul Satelitar al Uniunii Europene din Spania

Sursa foto: Facebook / Nicolae Ionel Ciucă

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a vizitat, luni, Centrul Satelitar al Uniunii Europene din Spania, instituţie condusă de un român, Sorin Ducaru, menţionând că le-a transmis profesioniştilor români care lucrează la acest centru toată aprecierea pentru munca lor.

„Centrul Satelitar al Uniunii Europene din Spania oferă în timp real informaţii provenite din mijloace spaţiale şi din propriile analize. Datele trimise de Centru sunt folosite de înalţii oficiali europeni pentru decizii de politică externă ori de securitate, multe abordări în crize de natură civilă sau climatică bazându-se pe informaţiile primite de la acest centru”, a scris Ciucă pe Facebook.

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, efectuează luni şi marţi o vizită oficială în Regatul Spaniei.

Luni, Nicolae Ciucă a avut o întâlnire cu omologul său spaniol, Pedro Rollan Ojeda, precum şi cu preşedinţii Comisiilor parlamentare de Apărare şi de Afaceri Externe.

Din delegaţia condusă de Nicolae Ciucă fac parte senatoarea Nicoleta Pauliuc, preşedintele Comisiei pentru apărare, şi senatorul Titus Corlăţean, preşedintele Comisiei pentru politică externă. AGERPRES/(AS – autor: Alina Novăceanu, editor: Antonia Niţă, editor online: Alexandru Cojocaru)

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL