Nicolae Ciucă, anunț decisiv în lupta pentru președinție. Top cinci decizii pregătite de șeful PNL

Sursa foto: Pinterest

Nicolae Ciucă a dezvăluit care sunt planurile sale în lupta pentru președinția României și pe ce mizează pentru a strânge cât mai multe voturi.

„Strategia și oastea secretă sunt cetățenii româniei. Pe ei mă bazez. Pe toți cetățenii României, indiferent de opțiunile politice. Președintele trebuie să fie președintele tuturor românilor”, a declarat Nicolae Ciucă.

Întrebat cum argumentează declarațiile făcute anterior, că interesul Rusiei e ca Marcel Ciolacu și George Simion să ajungă în turul doi, Nicolae Ciucă a explicat: „Ne uităm la ceea ce s-a întâmplat cu decizia CCR și la toate aceste date legate de dorința prin care PSD, Marcel Ciolacu consideră că poate învinge în turul doi. Este doar o singură opțiune, aceea de a intra în turul doi. A existat astăzi o decizie a Tribunalului prin care Diana Șoșoacă a fost validată ca fiind candidat la Senat. Din păcate, este o strategie greșită, o linie pe care PSD și-a asumat-o atunci când a considerat că doar cu Simion în turul doi pot câștiga prezidențialele. Trebuie să ne aducem aminte ce s-a întâmplat în România de-a lungul timpului, ce s-a întâmplat în R.Moldova prin intervenția Rusiei în alegeri și în rezultatul referendumului. Trebuie să vorbim liber și cât se poate de sincer, care înțeleg toate aceste mișcări. Eu cred că trebuie să le spunem oamenilor că nu există altă variantă decât cea a unei libertăți a democrației, prin care oamenii să poată decidă corect”

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: