Nicolae Ciucă: Astăzi, în Suhurlui, în mijlocul oamenilor afectaţi de inundaţii, am simţit durerea şi disperarea lor

Sursa foto: Partidul Național Liberal

Preşedintele PNl, Nicolae Ciucă, a mers luni în localitatea Suhurlui, el afirmând că în mijlocul oamenilor afectaţi de inundaţii a simţit durerea şi disperarea lor. ”Vom fi aici, la fiecare pas, să îi sprijinim cu tot ce putem şi să reconstruim împreună ceea ce natura a distrus”, arată liderul liberal.

”Sunt momente în care orice gest pare prea mic pentru a alina suferinţa celor care şi-au văzut vieţile distruse. Astăzi, în Suhurlui, în mijlocul oamenilor afectaţi de inundaţii, am simţit durerea şi disperarea lor. Am auzit mărturii care te răscolesc şi am văzut în ochii lor o determinare care ne obligă să fim mai buni, mai uniţi”, a scris preşedintele PNL într-o postare pe Facebook.

”Vom fi aici, la fiecare pas, să îi sprijinim cu tot ce putem şi să reconstruim împreună ceea ce natura a distrus. Nu e vorba doar de case sau drumuri, ci de oameni, familii şi de puterea lor de a merge mai departe”, transmite Ciucă. Liderul PNL s-a aflat şi în tabăra de sinistraţi de la Slobozia Conachi, dar şi în localitatea Bereşti, Galaţi, pentru a vedea la faţa locului care este situaţia şi ce măsuri pot fi luate.

”Cuvintele nu pot descrie durerea celor care şi-au pierdut, în inundaţiile devastatoare, persoane dragi, bunurile şi tot ce au clădit de-a lungul vieţii. Transmit condoleanţe familiilor îndoliate şi sunt alături de toţi cei care trec prin aceste clipe grele. Sunt printre oameni zilele acestea – atât în tabăra de sinistraţi de la Slobozia Conachi, dar şi în localitatea Bereşti, Galaţi, pentru a vedea la faţa locului care este situaţia şi ce măsuri pot fi luate. Le-am ascultat oamenilor durerea şi le-am promis că nu vor fi lăsaţi singuri în faţa acestei nenorociri”, a scris Ciucă pe Facebook.

Preşedintele PNL arătat că atât ministrul de Interne, cât şi ministrul Mediului au fost în aceste zile în localităţile grav afectate de inundaţii şi au coordonat răspunsul autorităţilor iar astăzi vor fi în judeţul Galaţi şi ministra Educaţiei şi ministrul Energiei.

”Nu îi vom lăsa singuri. Vom rămâne alături de ei până când aceste comunităţi vor reveni la viaţa de dinainte şi până când oamenii se vor simţi din nou în siguranţă”, scris preşedintele PNL luni dimineaţă.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: