Nicolae Ciucă condamnă faptele de hărțuire din mediul universitar: Este regretabil

sursa: facebook

Nicolae Ciucă, a condamnat ferm acuzațiile de hărțuire sexuală care au apărut la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), calificând aceste fapte ca fiind inacceptabile și regretabile. Ciucă a menționat, de asemenea, că a avut loc o reuniune de urgență la nivelul Consiliului Național al Rectorilor.

„Este absolut condamnabil. Este regretabil că în mediul universitar se întâmplă astfel de fapte. Am discutat și cu Sorin Câmpeanu, care este președintele Consiliului Național al Rectorilor, și cu doamna ministru și am cerut să se ia măsuri de urgență. Am avut și o reuniune de urgență la nivelul Consiliului Național al Rectorilor”, declară Ciucă.

El a discutat subiectul cu femeile și domnișoarele din Partidul Național Liberal, care au fost alese în funcții publice la alegerile locale, cerându-le să adopte o poziție serioasă și coordonată împotriva acestor fapte.

„Ca atare, condamn, cu toată convingerea mea orice astfel de gest este inacceptabil. Am avut astăzi întâlnire cu biroul politic al Organizației Femeilor Liberale și au participat și doamnele și domnișoarele din Partidul Național Liberal care au candidat și au fost alese la alegerile locale pentru funcțiile de primar și am discutat și acolo acest subiect, condamnând și cerându-le să ia poziție cât se poate de serios pentru astfel de fapte, pentru că acest lucru se poate întâmpla oriunde și este nevoie să existe o atitudine și o poziție coordonată la nivelul organiza”, a subliniat Ciucă.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: