Nicolae Ciucă, convins că intră în turul doi: Odată intrați în turul doi, nu am nici cea mai mică temere

Sursa foto: Nicolae Ciucă

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat într-un interviu la PrimaNews că este convins că va intra în turul doi la alegerile prezidenţiale şi a precizat că apoi nu are nicio temere cu privire la şansele de a câştiga.

“Îmi doresc un guvern de dreapta. Sper ca toate formațiunile politice, de 8, de 2%, să înțeleagă tot ce se poate întâmpla. Să vadă cortina roșie de fier și să vină să sprijine PNL. PNL e cea mai puternică forță de dreapta care poate să învingă PSD. Odată intrați în turul doi, nu am nici cea mai mică temere că vom câștiga. Categoric intru în turul doi!  Sper să fie mai mult de 1,5 milioane voturi. Asta pentru că doar la susținerea candidaturii am depășit 1,6 milioane voturi. Eu mă întâlnesc cu oamenii, discut cu ei, modul în care înțeleg mesajele pe care le dăm îmi dă încredere că voi intra în turul doi fără probleme”, a spus Ciucă.

Ce a spus despre negocieri cu partidele de dreapta

„După ce s-a întâmplat ieri cred că putem găsi un numitor comun. Mai este timp pentru o forță de dreapta. Vedem în ce fel evoluează lucrurile. Văd reacțiile oamenilor vizavi de o evoluție care se îndreaptă către acapararea puterii. Despre asta e vorba”.

El a menţionat că încă nu există un calendar de discuţii.

“Nu încă, dar azi, mâine. Cu doamna Lasconi nu am discutat, cu ceilalți da”.

Ciucă anunță un proiect cu Nicușor Dan

“Azi ne unește cu Nicușor proiectul pentru București. Va apărea foarte curând. Avem o discuție politică, să facem în așa fel încât să punem laolaltă forțele politice de dreapta. Nu va intra în PNL”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: