Nicolae Ciucă despre bugetul 2024: Avem angajamentul ca acesta să fie aprobat până la finalul sesiunii

Nicolae Ciucă/ Facebook
Sursa foto: Facebook/ Nicolae Ciucă

PNL şi PSD au avut joi seara discuţii în coaliţie pe bugetul pe 2024, prima şedinţă pe acest subiect a celor două partide de guvernare. Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis că există un angajament asumat la nivelul Coaliţiei ca bugetul să treacă până la sfârşitul sesiunii parlamentare.

 

”Trebuie să alegem ce este cu adevărat prioritar, nu vom finanţa ambiţii electorale”, a spus liderul liberal, potrivit unor surse liberale. Liberalii au discutat şi despre reducerea numărului de secretari de stat, ca parte a planului de reducere de cheltuieli asumat şi au insistat ca Guvernul actual sa îşi respecte promisiunile de majorare a salariilor profesorilor.

 

Nicolae Ciucă le-a transmis celor din coaliţie că trebuie să fie foarte atenţi pe ceea ce propun ca proiecte pentru anul 2024.

”Avem un angajament asumat la nivelul Coaliţiei ca bugetul să treacă până la sfârşitul sesiunii parlamentare. Trebuie să alegem ce este cu adevărat prioritar pentru români, nu vom finanţa ambiţii electorale”, a spus liderul liberal, potrivit surselor.

 

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: