Nicolae Ciucă, despre candidatura lui Nicolae Robu la Primăria Timişoara

Sursă foto: Facebook

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că filiala PNL Timiş şi-a asumat candidatura lui Nicolae Robu la funcţia de primar al municipiului Timişoara şi că pe măsurători Nicolae Robu este un potenţial câştigător pentru această funcţie. Ciucă a adăugat că nu se nominalizează de la Bucureşti canddatul la Primăria Timişoara.

Întrebat ce părere are despre candidatura lui Nicolae Robu la Primăria Timişoara, Nicolae Ciucă a declarat că filiala Timiş trebuie să îşi asume această candidatură.
”Este o analiză ce s-a efectuat aici la nivelul filialei, domnul Robu a fost primar al Timişoarei. Dumnealui a iniţiat proiectul Timişoara culturală, astăzi ne bucurăm de derularea acestui proiect şi Timişoara a punctat foarte bine această postură de capitală europeană, ca atare, dacă domnul Robu, pe măsurători, se prezintă ca fiind un potenţial câştigător pentru Primăria Timişoara, atunci să îşi asume conducerea filialei. Respectăm asumarea la nivelul conducerii şi să deruleze proiectul mai departe”, a declarat Nicolae Ciucă.
Preşedintele PNL a explicat că nominalizarea candidatului la Primăria Timişoara nu se face de la Bucureşti.
”Nu noi la Bucureşti nominalizăm candidatul pentru Primăria Timişoara. Dacă actuala conducere a filialei şi-a asumat această candidatură, sunt foarte încântat”, a mai spus Ciucă.
Nicolae Robu a fost desemnat de filiala Timiş a PNL, candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Timişoara. El a coupat funcţia de edil al Timişoarei în perioada 2012 – 2016 şi 2016 – 2020.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: