Nicolae Ciucă, despre demisia lui Florin Cîţu: Este o chestiune de onoare

Nicolae Ciuca
Sursa foto: Facebook / Nicolae Ciucă

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri, despre demisia lui Florin Cîţu din grupul parlamentar al PNL, în urma scandalului legat de achiziţia de vaccinuri din pandemie, că este o chestiune de onoare şi speră să se ducă până la sfârşit. Liderul PNL a admis că există o problemă de imagine, şi a precizat că PNL va vota pentru ridicarea imunităţii parlamentare în cazul lui Cîţu.

”Este o chestiune pe care am discutat-o în prima zi cu domnul Florin Cîţu şi consider că este o chestiune de onoare. Onoarea este personală şi sper să se ducă până la sfârşit. (..) V-am spus, cum o consider, cum o văd încă o dată, este doar o chestiune de onoare care nu ţine doar de persoana cuiva anume, indiferent cum se numeşte şi ce funcţie are, este o chestiune care lasă avantajele sau aspectele personale de-o parte şi trebuie să vadă interesul partidului”, a precizat preşedintele PNL, la Senat, despre o demisie a lui Florin Cîţu din grupul parlamentar al PNL, în urma ridicării imunităţii în scandalul achiziţiei de vaccinuri.

Nicolae Ciucă a fost întrebat dacă dăunează acum această problemă a lui Florin Cîţu imaginii partidului. ”Florin Cîţu a fost preşedintele PNL, este membru al Partidului Naţional Liberal şi sigur că există o problemă de imagine, dar PNL, aşa cum a procedat de fiecare data, deci şi în această situaţie, va vota pentru ridicarea imunităţii parlamentare astfel încât să lăsăm justiţia să-şi facă datoria”, a spus Ciucă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: