Nicolae Ciucă, despre reindustrializarea României: Eu cred foarte mult în mediul de afaceri

Sursă foto: Nicolae Ionel Ciucă

Președintele PNL și candidatul acestui partid la alegerile prezidențiale, Nicolae Ciucă, a vorbit într-un interviu la Digi 24 despre planul de reindustrializare al României pe care îl propune.

El a precizat că proiectul de reindustrializare al României este axat pe sporirea producției și susținerea marilor investitori.

„Proiectul de reindustrializare înseamnă cum poate România produce mai mult. Am discutat în coaliție aceste probleme legate de rectificare, le-am închis, ne-am înțeles pe ce înseamnă facilitățile pentru investitori: mari investitori, investiții în ce înseamna echilibrarea între regiuni, emisii de carbon, asigurarea unor facilități pentru investitorii autohtoni. Am venit cu aceste facilități de 300 milioane euro. Eu cred foarte mult în mediul de afaceri, de acolo vin banii.”, a spus Ciucă.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi că în coaliţia de guvernare s-a decis sprijinirea planului „România produce”, de reindustrializare a României, menţionând că este un proiect pe care l-a anunţat şi definit de când era premier.

„Industria românească se poate revigora şi poate redeveni un catalizator al economiei dacă primeşte sprijinul de care are nevoie. I-am cerut ministrului de Finanţe, Marcel Boloş, să prezinte şi în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL planul „România produce” – un proiect pe care l-am anunţat şi definit de când eram premier – şi al cărui scop este deblocarea potenţialului economic al ţării. Am decis astăzi în coaliţia de guvernare să sprijinim, prin acest plan concret, reindustrializarea României”, a aunţat Ciucă.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: