Nicolae Ciucă: Echipa PNL Buzău este una puternică, unită, cu candidați buni

Foto: INQUAM Photos George Calin

Echipa PNL Buzău este una puternică, unită, cu candidați buni, spune liderul PNL, Nicolae Ciucă, în urma unei vizite la conducerea locală de la Buzău.

„Echipa PNL Buzău este una puternică, unită, cu candidați buni. Faptul că astăzi au fost alături de noi peste o mie de oameni este o dovadă că buzoienii înțeleg că viziunea liberală este una a construcției și a dezvoltării. Acolo unde în fruntea comunităților sunt primari liberali, acestea prosperă și se dezvoltă.

Autostrada A7 a fost lansată în guvernarea liberală și reprezintă o oportunitate importantă pentru dezvoltarea județului și a întregii regiuni. Buzăul trebuie să recupereze decalajele față de alte județe, iar candidații PNL sunt oamenii potriviți pentru proiecte de investiții în beneficiul comunităților.

Atât candidatul pentru președinția CJ, Adrian Mocanu, cât și candidata pentru primăria Municipiului Buzău, Carmen Ichim, sunt lideri cunoscuți în județ, pe care îi recomandă reușitele și cariera lor. Le urez mult succes pe 9 iunie tuturor candidaților PNL Buzău!”, a spus Nicolae Ciucă.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL