Nicolae Ciucă: Este nevoie de anumite modificări la legislaţia care se referă la domeniul apărării

Sursa foto- facebook/Nicolae Ciucă

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri, în contextul incidentului legat de dronele care au survolat în apropierea spaţiului naţional, că este nevoie de anumite modificări la legislaţia care se referă la domeniul apărării şi că a discutat cu ministrul Apărării şi premierul despre acest subiect. Liderul PNL a precizat că odată ce există o coordonare, această legislaţie va fi introdusă în Parlament, în sesiunea din toamnă.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat la Parlament despre lipsurile din legislaţia naţională în privinţa unui răspuns la provocările aeriene, aşa cum s-a întâmplat seara trecută cu dronele ruseşti.

”Ca să putem să facem faţă tuturor acestor provocări şi vedem că ceea ce se întâmplă în Ucraina reprezintă un risc şi pentru ţara noastră, nu întâmplător azi-noapte au fost ridicate două avioane F16, pentru a putea să monitorizeze şi să intervină în caz de nevoie. Ca atare, este nevoie de anumite modificări la legislaţia care se referă la domeniul apărării”, a spus Ciucă.

Lideruil PNL a precizat că a discutat cu ministrul apărării şi cu premierul Ciolacu despre toate acestea, urmând ca odată ce există o coordonare, pentru că nu e vorba doar despre MApN ci despre instituţiile statului, să se introducă legislaţia în Parlament.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: