Skip to content
Puterea Știrilor Video

Nicolae Ciucă este preferatul lui Iohannis pentru Cotroceni, susține liberalul Daniel Fenechiu: „Nu există o divergență între președintele României și PNL”

Inquam Photos / George Călin

Invitat în studioul Puterea Știrilor, Daniel Fenechiu, liderul senatorilor PNL, a declarat că premierul Nicolae Ciucă „este preferatul lui Klaus Iohannis pentru Cotroceni”. Senatorul a amintit și faptul că, potrivit cutumei, preşedintele partidului este și candidatul pentru scaunul de la Palatul Cotroceni.

„Nicolae Ciucă este o variantă a PNL pentru alegerile prezidențiale din 2024. În partid nu am auzit să existe o altă intenție de candidatură. Nicolae Ciucă este un om serios, un om politic care păcătuiește prin faptul că nu dă politicii anumite lucruri pe care majoritatea oamenilor politici le dau. Ciucă este un om foarte serios. Inclusiv în discuțiile pe care le-am avut cu el nu a mers vreodată pe variante populiste, de voturi, a fost un om extraordinar de serios și asta îl recomandă pentru a fi candidatul PNL la alegerile prezidențiale. Acum, vă dați seama că lupta politică este o luptă care e lungă și întotdeauna implică diverse posibilități de implicare(…).

Din câte am înțeles, până în momentul de față, Nicolae Ciucă este preferatul lui Klaus Iohannis pentru Cotroceni. Eu n-am înțeles că ar avea un alt preferat. Nicolae Ciucă este și președintele Partidului Național Liberal. Între Iohannis și PNL nu există o divergență, astfel, fără discuție, președintele PNL este candidatul partidului la alegerile prezidențiale, de regulă”, a declarat Daniel Fenechiu, liderul senatorilor PNL, la Puterea Știrilor.

Ce spune Nicolae Ciucă despre o candidatură la alegerile prezidențiale

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a spus, referindu-se la o posibilă candidatură a sa la alegerile prezidenţiale, că în acest moment există o singură posibilitate – „să ne îngrijim de guvernare”. „În acest moment, există o singură posibilitate – să ne îngrijim de guvernare”, a spus Ciucă. Totodată, întrebat dacă se teme de vreun posibil contracandidat, premierul a răspuns că se teme de un singur lucru. „Mi-e teamă de un singur lucru, să nu mor neîmpărtăşit. În rest, nu are de ce să ne fie teamă”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *