VIDEO Nicolae Ciucă: Eu la ce nu mă pricep nu mă bag, ca atare nu am jucat golf în viaţa mea

Sursa foto: INQUAM Photos /George Calin

Candidatul PNL pentru alegerile prezidenţiale, preşedintele PNL Nicolae Ciucă, a afirmat, luni seară, că nu se bagă la ce nu se pricepe, de aceea nu a jucat niciodată golf. El a avut şi un mesaj şi pentru Elena Lasconi care a adus în discuţie bătălia de la Nassiriya: ”Acolo unde nu se pricepe este bine să nu se bage”.

Nicolae Ciucă a primit, în dezbaterea electorală de luni seară organizată de Antena 3, o întrebare de la preşedintele USR, Elena Lasconi: ”Chiar îmi e simpatic şi nu vreau să-l încurc, dar l-aş înreba, de curiozitate, câte găuri aţi nimerit la terenul de golf de la Neptun, sau a fost ca la Nassiriya?”.

”Eu la ce nu mă pricep nu mă bag, ca atare nu am jucat golf în viaţa mea”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Acesta a dăugat că ”asta cu găurile este cu tâlc”.

El a răspuns şi aluziei la bătălia de la Nassiriya.

”Când vine vorba de Nassiriya, după emisiunea de aseară am putut să constat foarte simplu că doamna Lasconi, cu tot respectul şi condescendenţa, îi spun că acolo unde nu se pricepe este bine să nu se bage”, a mai declarat Ciucă.

Recorder a publicat, sub titlul ”Mitul eroului de la Nassiriya. Mărturiile generalilor italieni care au coordonat bătălia”, mărturiile unor generali italieni care au condus trupele NATO din oraşul irakian Nassiriya în 2004, perioadă în care Ciucă conducea ”Scorpionii Roşii”.

Cei doi generali relatează că românii nu au fost implicaţi direct în lupte, ci au asigurat protecţia în zona Suq al Shuyukh, în afara oraşului.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, în legătură cu bătălia de la Nassirya, că a doua zi un general britanic a venit la militarii români să vadă dacă şi-au îndeplinit misiunea. El a precizat că nu este vorba de a brava şi că niciodată nu a spus că ei au făcut ceva ieşit din comun.

Rinel Roşu, maior în rezervă, fost ofiţer de operaţii în timpul luptei de la Nassiriya, din Irak, a declarat la lansarea programului prezidenţial al liderului PNL Nicolae Ciucă, despre misiunea din Irak, din 2004, că atunci când asupra coloanei a început să se execute foc, Ciucă a luat decizia să comande personal ieşirea din ambuscadă şi a continuat misiunea şi nu s-a întors în bază până nu s-a asigurat că ultimul om, ultimul transportor, este prezent.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: