Skip to content
Politică

Nicolae Ciucă exclude posibile remanieri: Nu trebuie să pornim cu amenințări, mă aștept ca miniștrii să fie performanți

news.ro

Premierul Nicolae Ciucă susţine că nu se aşteaptă să aibă miniştri în Guvern care să nu performeze, dar susţine că standardele de performanţă sunt cuprinse în Programul de guvernare. Când se va face evaluarea, aceasta va fi transparentă şi deschisă.

Ciucă a fost întrebat, joi seară, la TVR 1, ce se va întâmpla cu un ministru care nu performează şi a afirmat: ”Atunci când au fost negocieri şi dezbateri între partide pentru a putea să formăm această coaliţie, a fost o înţelegere ca, atunci când cineva nu performează, şi sincer nu mă aştept să avem miniştri care nu performează (…) avem aceste standarde de performanţă în Programul de guvernare şi, în baza evaluărilor pe care le vom face, analiza va fi cât se poate de transparentă, deschisă. Nu cred că trebuie să pornim de la o asumare că ameninţăm pe cineva că nu-şi face treaba”.

Premierul afirmă că Guvernul este format din profesionişti care au experienţă şi şi-au asumat funcţiile ca pe o răspundere. ”Suntem oameni care am trecut prin viaţă, avem o anumită experienţă, avem o anumită înţelepciune profesională şi, când ne-am asumat această funcţie, fiecare cred că am înţeles că este vorba despre o responsabilitate”, a mai afirmat Ciucă. Coaliţia de guvernare formată din PNL-USR şi UDMR s-a rupt după ce premierul Florin Cîţu l-a demis pe ministrul USR al Justiţiei Stelian Ion.

1 comentariu la “Nicolae Ciucă exclude posibile remanieri: Nu trebuie să pornim cu amenințări, mă aștept ca miniștrii să fie performanți

 1. Stimați psd-isti care ati venit la guvernare cu promisiuni deșarte!
  Cu mare parere de rau ,constat ca reușiți pe zi ce trece sa ma dezamăgiți sau mai precis ,sa dezamagiti marea masă de cetățeni ai acestei țări,care au crezut , pentru a nu stiu cata oara, in „promisiunile facute”.
  Unde sunt cei 40% mărirea de pensii?
  Am ajuns la 10% si aceea ciuntiti?
  De ce amagiti lumea cu creșterea pensiilor mici( care de fapt constituie ajutoare sociale pt. cei care nu au muncit nici o zi ?)
  Cum e domnule Budai cu vocea dulceaga si vicleană care se refera la”
  părinții și bunicii noștri”?
  De ce ocoliți raspunsurile adevărate la întrebările pertinente care vi se pun(foarte accidental dealtfel)?
  Imi pare rau pt. acest partid care nu se deosebește cu nimic fata de celelalte si care( dacă continuă în acest mod) isi va pierre complet credibilitatea.
  Iohanis v-a întins borcanul cu miere si v-ati repezit la momeala!
  Frumos !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *