Nicolae Ciucă: Fermierii români trebuie să fie sprijiniți prin politici coerente și bine țintite

Sursa foto: Nicolae Ciucă

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a avut, sâmbătă, o întâlnire cu producători de pe piaţa laptelui, el notând pe Facebook, la final, că fermiierii români trebuie să fie sprijiniţi prin politici coerente şi bine ţintite.

“Fermierii români trebuie să fie sprijiniți prin politici coerente și bine țintite pe nevoile lor. Am avut astăzi, în satul Doaga din Vrancea, o întâlnire cu producătorii de pe piața laptelui. Am pus pe masă și bune și rele, pentru a înțelege exact problemele și provocările domeniului lor”, a scris Ciucă.

Creșterea producției interne și stimularea exporturilor sunt soluțiile ideale pentru a reduce atât deficitul balanței comerciale din acest sector, cât și prețurile la alimente, a adăugat el.

“PNL a luptat – atât în țară, cât și la Bruxelles – ca fermierii noștri să poată obține cât mai multe finanțări din surse europene. Și tot așa ne propunem să facem și de acum încolo, pentru că forța și reziliența unei economii sunt întotdeauna date de competitivitatea producătorilor săi”, a mai notat Nicolae Ciucă.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL