Nicolae Ciucă, mesaj pentru Alexander Stubb după alegerea în funcția de președinte al Finlandei

Sursa foto: Facebook / Nicolae Ionel Ciucă

Președintele PNL Nicolae Ciucă l-a felicitat luni pe noul președinte al Finlandei, Alexander Stubb, pentru alegerea în funcție, subliniind că așteaptă să lucreze împreună pentru consolidarea cooperării către o UE mai puternică și mai unită

“Felicitări colegului nostru din PPE, Alexander Stubb, pentru alegerea sa în funcția de președinte al Finlandei. România și Finlanda împărtășesc un parteneriat puternic, bazat pe respect și interese reciproce. Așteptăm cu nerăbdare să consolidăm cooperarea pentru o Uniune Europeană mai puternică și mai unită”, a spus șeful Senatului.

În calitate de președinte al PNL, Nicolae Ciucă va găzdui Congresul Partidului Popular European din 6-7 martie de la București, unde cea mai mare familie politică își va desemna candidatul pentru șefia Comisiei Europene. Stubb, fost premier al țării sale înainte de a câștiga funcția prezidențială, a candidat fără succes la Congresul PPE din 2018 de la Helsinki pentru a fi nominalizat candidat la președinția Comisiei Europene din partea popularilor europeni.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: