Nicolae Ciucă, împreună cu fiul său și cu președintele ceh al Senatului, la meciul România-Elveția

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a asistat, marţi seara, la meciul de pe Arena Naţională alături de alţi peste 50.000 de români, în care echipa naţională a României a învins Elveţia în ultimul meci din preliminariile EURO 2024.

Nicolae Ciucă a fost însoţi de fiul său și de președintele ceh al Senatului.

foto: Facebook

În tribunele Arenei Naţionale, preşedintele Senatului s-a fotografiat alături de un copil, care a dorit să importalizeze întâlnirea cu policianul.

foto: Facebook

Mai mulţi politicieni români s-au aflat, marţi seară, în tribune la meciul de fotbal România-Elveţia, de pe Arena Naţională.

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a venit alături de omologul său din Cehia, aflat în vizită în România, iar premierul Marcel Ciolacu, împreună cu colegii de partid, secretarul general al PSD, Paul Stănescu dar şi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu şi ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

Reprezentativa României a încheiat, marţi seară, neînvinsă şi pe primul loc grupa I de calificare la Campionatul European din 2024.

Tricolorii au învins Elveţia pe Arena Naţională, scor 1-0, şi sunt calificaţi la turneul final de anul viitor, primul pentru România după opt ani.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: